Products

DANSK

Spar penge og få alt den hjælp du har brug for

DKK 998.00

Dette er for dig, der er fuldt dedikeret til din homøopatiske behandling og gerne vil have adgang til al den homøopatiske behandling og rådgivning, du har brug for, uden at skulle bekymre dig om hvad det koster.

Det mest omfattende online materiale om homøopati på dansk

DKK 125.00 (including 25% moms)

Homøopatien er mere end blot en super praktisk form for medicin, det er også et særligt perspektiv på livet, døden og alt det midt imellem. Det er et perspektiv, der trækker 'i den anden retning' af, hvad vi præsteneres for i dagspressen og igennem vores politikere. Det er et sundt perspektiv, der bringer balance ind i opfattelsen om sygdom og helbred.

Detox, vægttab, selvindsigt

DKK 1,200.00 (+ 25% moms)

Den *homøopatiske 'no-brainer' slankekur, som smelter fedtet væk. Det er hverken svært eller kompliceret, højest lidt kedeligt. Men ikke når man tager på vores veganske version her. Vi har peppet kuren op med mange, nye spændende informationer om naturmedicin og homøopati + selvfølgelig en masse nye lækre opskrifter, som du også vil elske efter kuren.


DKK 350.00 (including 25% moms)

Hvordan ser mit private homøopatiske drømme kit ud? Hvad er der i? Og hvorfor har jeg valgt netop disse midler? Hvorfor er potenserne udvalgt? Og hvorfor har jeg kun taget 28 af de 36 midler fra Helios kittet med? 

Spar 1000-vis på dyrlægeregninger

DKK 349.00 (including 25% moms)

Kan man bruge homøopati til dyr? JA! Selvfølgelig kan man det. Og der er mange penge at spare, når du begynder at bruge homøopatien til dine firbenede familiemedlemmer.

Det handler ikke kun om at spare penge, det handler om at give det bedste til alle dem du elsker.

Som ikke er i kittet

DKK 149.00 (including 25% moms)

Når man først er kommet i gang med at bruge de homøopatiske lægemidler med 'det blå kit', så er det slet ikke usædvanligt, at man får lyst til at lære flere midler at kende. Dette lille kursus er sammensat på en sådan måde, at man hurtigt lærer nogle nye og meget brugbare homøopatiske lægemidler at kende.

CAD 24.00 (+ 25% moms)
CAD 12.00 (+ 25% moms)

Syv spændende midler fra 'New Materia Medica': Sycamore Seed (twists), Amethyst (crown chakra), Chalice Well Water (breath), Clay (base chakra), Sølvfisk (piskesmæld), Lotus (nød dråber), Winchelsea Sea Salt (ny Nat Mur).

DKK 135.00 (+ 25% moms)

Har du en hemmelighed om din egen underlige adfærd, som du ikke helt forstår? Noget du måske ikke er så stolt af; din skygge, som nogle måske kalder det. Har du nogensinde fundet ud af, hvor det kom fra, og hvordan det er endt inde i dig? 

 

Homøopatens bedste råd

DKK 349.00 (including 25% moms)

Har du allerede besluttet dig for at vaccinere? Og vil du gerne have 'give noget sammen med?' Så er den her korte video (30 min) egentlig alt hvad du har brug for. Lær om homøopatiske midler og kosttilskud, der er specielt sammensat til vaccination.

DKK 1,995.00 (including 25% moms)
DKK 1,099.00 (including 25% moms)

Dette kursus er for alle, der er seriøse omkring at lære at bruge homøopati derhjemme selv. Du kan deltage på kurset uden have brugt homøopati før og du vil få rigtigt meget ud af det, hvis du allerede har brugt homøopati en del.

Dette kursus er for alle, der gerne vil udvide hjemmeapoteket med homøopati.

DKK 549.00 (including 25% moms)

Homøopati er som skabt til fødslen. Så perfekt faktisk, at alle respektable homøopatiske apoteker har deres egne kits til netop fødslen. Det er skånsomt, virker straks og hjælper både mor og barn igennem fødslen, og til at komme sig hurtigt bagefter. 

-alt det du gerne vil vide, som ingen andre fortæller dig

DKK 1,490.00 (+ 25% moms)

Alt det som din læge ikke ved noget om! Både for de der vælger at vaccinere og for dem der fravælger børnevaccinationsprogrammet. Få homøopatens bedste råd hvis du vælger at vaccinere og hvis du ikke gør. Over 4 timers video og 100 sider med nemme guides.